Asya Trafo Otomasyon Elektrik Makine İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

News & Blog

TSD-30 SICAKLIK ANAHTARI

News & Blog

Genel endüstriyel alanlarda kullanıma uygun olan TSD-30 sıcaklık anahtarı, sizlere uygulamada çeşitli kolaylıklar sunar.

TSD-30 sıcaklık anahtarının özellikleri şunlardır:

 

ÖZEL TASARIM

Sağlam LED ekran, 9 mm yüksek karakterler kullanılarak ve sıcaklığın uzaktan okunmasını mümkün olduğunca kolaylaştırmak için hafif eğimli olarak tasarlanmıştır. Metni çok iyi temsil ettiği için 14 segmentli bir gösterim kullanılmıştır.Kontrol tuşları olabildiğince büyük tasarlanmış ve hızlı ve kolay ayarlamalar sağlamak için ergonomik olarak düzenlenmiştir. Herhangi bir ek yardım gerektirmeden kullanım özelliği, dokunsal geri bildirim sayesinde uygulamayı kolaylaştırmıştır.

ÖZEL KURULUM

TSD-30’un kurulumu, bireysel montaj durumuna göre esnek bir şekilde uyarlanabilir. Ekranın ve kasanın 300°’den fazla neredeyse sınırsız dönüşü sayesinde, ekran elektrik bağlantısından bağımsız olarak ayarlanabilir. Böylece ekran her zaman operatöre bakacak şekilde hizalanabilir.

YÜKSEK KALİTE

TSD-30 modelinin geliştirilmesi sırasında sağlam bir tasarıma ve makine yapımı uygulamalarına uygun malzemelerin seçimine büyük önem verildi. Bu nedenle elektrik konnektörünün kasası ve dişli bağlantısı paslanmaz çelikten yapılmıştır ve konektörün aşırı sarılması veya yırtılması neredeyse imkansızdır.

IO-Link

IO-Link iletişim standardına uygun opsiyonel çıkış sinyali ile TSD-30, modern otomasyon sistemlerine hızlı entegrasyon sağlar. IO-Link, TSD-30’un daha da hızlı kurulumunu, parametrelendirmesini ve daha yüksek işlevselliğini sunar

ASYA TRAFO GÜVENİLİRLİĞİ

Asya Trafo, WİKA Türkiye resmi distribütörü ve bayisi olarak, ürünleri dünya çapında kanıtlanmış kalitesiyle sizlere sunmaktadır. Bu model için açıklanan tüm seçenekler  bayimizde mevcuttur.

 

UYGULAMA ALANLARI

  • Makine aletleri
  • Hidrolik
  • Soğutma sıvısı ve yağlama sistemleri
  • Makine yapımı

ÖZEL ÖZELLİKLER

  • Kolay okunabilir, sağlam ekran
  • Sezgisel ve hızlı kurulum
  • Kolay ve esnek montaj konfigürasyonları

 

Ek olarak, aşağıdaki videoda IO-Link hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *